Ett populärt sätt för operatörer att värva nya kunder, och hålla nuvarande kunder nöjda, är att erbjuda värvningslänkar. Om man som kund värvar en kompis till operatören får båda parter rabatt på sitt abonnemang – en win – win – win helt enkelt. 

En operatör som gör det här extra bra är Fello. Låt oss titta närmare på Fellos tips-tjänst och vad som gäller.

Bjud in vänner till Fello

Fello är en operatör som har en stor procent nöjda kunder. På trustpilot har 72 % av deras kunder gett dem 5 av 5 stjärnor – många är alltså riktigt nöja med Fellos tjänster. Om man är nöjd med något vill man gärna tipsa alla sina vänner om samma sak – detta har Fello valt att ta fasta på. Om man som Fello-kund tipsar en annan person om Fello, och denna person faktiskt skaffar sig ett abonnemang hos operatören, får båda personer rabatt på sin månadskostnad. 

Hur fungerar det då? Jo, på Mina sidor hos Fello kan man logga in och plocka fram en värvningslänk. Det är denna länken som är hemligheten bakom allting. Värvningslänken skickar man till en kompis som är lite sugen på Fello. Om kompisen klickar på länken och skaffar sig ett abonnemang från Fello får båda parter rabatt.

Hur rabatten ser ut kan skilja sig mellan perioder och erbjudanden. Ibland kan man få sin månadskostnad sänkt med en viss summa under en period, och ibland kan man få en helt gratis månad – vilken storlek på abonnemang man än har. 

Vilka regler gäller för värvningslänken?

Reglerna för att värva vänner hos Fello är enkla: 

  • Du måste använda din värvningslänk
  • Din vän måste klicka sig vidare via länken
  • Din vän måste aktivera sitt abonnemang hos Fello
  • Vännen får inte redan vara kund hos Fello
  • Din rabatt försvinner om du säger upp ditt abonnemang

Man får tipsa hur många vänner man vill om Fello, men endast samma vän en gång. Om man lyckas tipsa flera vänner samtidigt kan man alltså räkna med flera månaders rabatt på sitt mobilabonnemang. 

Vilket abonnemang din vän än väljer får du rabatt, men man måste välja ett abonnemang. Man kan alltså inte få rabatt för extratjänster eller andra tjänster Fello erbjuder. 

Kom ihåg att din värvningslänk är kopplad till ditt mobiltelefonnummer. Det är alltså abonnemanget som är kopplat till det telefonnumret som får rabatt på sin månadskostnad. 

Så fungerar Fellos värvningslänk:

  1. Logga in på Mina sidor på Fello och hitta din värvningslänk.
  2. Länken skickar du till en vän som också vill skaffa ett abonnemang från Fello.
  3. Din vän använder länken för att beställa ett abonnemang från Fello.
  4. När din vän har aktiverat sitt abonnemang får både du och din vän rabatt på mobilabonnemanget.
  5. Du som har tipsat får en gratismånad av Fello.

Läs mer om Fellos abonnemang här.