Hösten är en tid för nystart och nya rutiner. Man kommer tillbaka till skolan och arbetsplatsen och försöker vänja sig vid vardagens lunk igen efter sommaren. Nu passar många på att satsa på nya, och kanske sundare, rutiner. För att göra den nya vardagen lite lättare har Fello startat en höst-kampanj – Dubbel surf, samma pris! 

Dubbel surf under oktober – med Fello

Under hösten lanserar mobiloperatören Fello kampanjen: Dubbel surf, samma pris! Kampanjen pågår under hela oktober (fram till och med den 31/10-2022)  och innebär att alla som tecknar ett abonnemang hos Fello får dubbel surf – under hela sin tid som kund hos operatören. 

Om man skaffar ett Fello-abonnemang nu i oktober innebär det alltså att man får dubbelt så mycket surf under alla månader som man fortsätter att vara kund hos Fello. Väljer man deras näst-mista abonnemang, som vanligtvis har 7 GB surf, får man alltså istället det dubbla. 

Kampanjen gäller dock inte alla Fello-abonnemang och alla Fello-kunder. Det minsta abonnemanget, på 2 GB, är undantaget från kampanjen. Man får heller inte ta del av kampanjen om man redan är Fello och och har ett abonnemang med dubbel-surf eller trippel-surf. 

Kombinera med Fellos andra erbjudanden

Höst-kampanjen kan dessutom kombineras med Fellos vanliga erbjudande till nya kunder: de första två månaderna får man till halva priset.

Det innebär att man inte bara får dubbel surf, man får dessutom den dubbla surfen till halva priset – i alla fall under de första två månaderna. 

Med Fellos abonnemang får man alltid: 

  • Halva priset de första månaderna
  • Ingen bindningstid
  • Fri roaming i EU/EES
  • Spara surf du inte hinner använda – upp till 25 GB
  • Ska du resa bort? Pausa ditt abonnemang under upp till ett år

Dubbel surf för studenter, seniorer och barn

Förutom sina standardabonnemang erbjuder Fello abonnemang specialanpassade för studenter, personer över 55 år och barn under 18 år. Dessa abonnemang kommer med anpassade surfmängder och priser efter målgruppen. 

Studentabonnemangen har till exempel mest surf av alla Fellos abonnemang – upp till 70 GB, men till allra bäst pris. Barn- och seniorabonnemangen har lite mindre surf än studentabonnemangen, men fortfarande mer än Fellos standardabonnemang. Prislappen är dessutom riktigt låg. 

Även dessa abonnemang får vara med när Fello firar in höstmörkret. Alla anpassade abonnemang, förutom de minsta, har dubbel surf så länge man väljer att vara kund hos Fello. 

Kampanjen varar till och med den 31 oktober 2022. 

Läs mer om Fello, deras abonnemang och aktuella erbjudanden här.