Priserna för samtal till Cypern kan vara värda att jämföra. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till Cypern.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Cypern

Prislistorna för samtal, SMS etc till Cypern kan ibland vara aningen förvirrande. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Cypern
  • Samtal till fastnät i Cypern
  • Samtal till mobilnummer i Cypern
  • SMS & MMS till Cypern

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Cypern hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar dina behov.

Billigast mobilsamtal till Cypern

Ringa till Cypern
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Cypern medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,25 kr/min till fast telefon i Cypern.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Cypern hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på Cypern

Är Cypern ett land du regelbundet besöker? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på Cypern. Observera att Cypern ingår i EU/EES och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige.

Cypern

Grannländer till Cypern