Mobiloperatören Chilimobil har inlett ett samarbete med den ledande mobiltelefontillverkaren Samsung. Idag kan du skaffa ett mobilabonnemang från Chili samtidigt som du köper en ny smartphone från Samsungs senaste serie, S21. 

Chilimobil + Samsung = sant

Chilimobil är en av de nyaste mobiloperatörerna på den svenska marknaden. De har gjort sig kända för sina generösa abonnemang när det kommer till surf. Om du letar efter ett mobilabonnemang med fri surf har Chilimobil en av de mest prisvärda lösningarna på marknaden. 

Tidigare har Chilimobil endast haft en begränsad webbshop med mobiltelefoner, men nu kan du alltså köpa en smartphone från Samsung och välja till ett mobilabonnemang från Chilimobil. 

Samsung är en av världens största tillverkare av smartphones och personlig elektronik. Deras S-serie är omåttligt populär och nylanseras årligen med den senaste tekniken. Årets modeller, S21-serien, kan alltså nu köpas tillsammans med ett mobilabonnemang från Chilimobil sprängfyllt med surf. 

Köp mobil och abonnemang

Det är enkelt att köpa en ny Samsung-modell och välja till ett mobilabonnemang från Chilimobil. Via Chilimobils hemsida kan du klicka in dig på samarbetssidan på Samsungs hemsida. Där kan du välja mellan de nya och innovativa modellerna Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G och Galaxy S21 Ultra 5G. Välj sedan vilket mobilabonnemang från Chilimobil du vill ha. Du kan välja mellan 100 GB surf i månaden, Fri Surf eller Fri Surf Årsabonnemang. Årsabonnemanget betalar du får ett år i taget vilket ger ett mer förmånligt pris jämfört med månadsabonnemanget. 

Gör såhär:

  • Välj Samsung-modell – Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G eller Galaxy S21 Ultra 5G
  • Välj abonnemang – 100 GB surf, Fri Surf eller Fri Surf Årsabonnemang
  • Vänta på något gott – din nya mobiltelefon och ditt SIM-kort från Chilimobil skickas hem till dig
  • Njut av din nya moderna mobiltelefon och ditt förmånliga abonnemang

Chilimobils mobilabonnemang har ingen bindningstid, du ringer och skickar meddelanden fritt inom EU och uppsägningstiden är max en månad.