Den norska mobiloperatören Chilimobil, som lanserades på den svenska marknaden tidigare i år, har nu ett riktigt starkt erbjudande. Eller vad sägs om fri surf för 299 kr/mån?

Som med alla mobiloperatörer är det dock viktigt att läsa det finstilta när det gäller erbjudande som låter för bra för att vara sant.

Om Chilimobils kampanj

299 kr/mån för ett mobilabonnemang med fri surf kan vara riktigt attraktivt för de som använder mycket data. Chilimobils erbjudande gäller dock under en begränsad period. Efter 6 månader justeras priset till 349 kr/mån. Detta är dock fortfarande ett riktigt bra pris vilket gör att vi tror att detta erbjudande kan vara intressant för våra storsurfande läsare.

Utöver det sänkta priset på deras mobilabonnemang med fri surf ingår även Viaplay Film & Serier kostnadsfritt i tre månader till alla som tecknar ett abonnemang hos Chilimobil.

Om Chilimobil

Chilimobil lanserades som sagt tidigare i år i Sverige och använder sig av 3s nät. Deras fokus har varit mobilabonnemang med fri surf och det har inte lika många abonnemang som exempelvis hallon och Vimla.

Utöver konsumentabonnemang har de även företagsabonnemang. Även de senare har fri surf som alternativ. Dock inte till samma låga pris.

Till Chilimobils konsumentabonnemang
Till Chilimobils företagsabonnemang