Höstterminen 2020 börjar mitt i en pandemi och för många studenter är det en annorlunda termin som väntar. Det som är som vanligt är att det fortfarande kan vara tufft rent ekonomisk att vara student.

Som tur är finns det mängder av företag som erbjuder diverse rabatter till just studenter. Telekombranschen är inte något undantag när det gäller studentrabatter. Flera mobiloperatörer har så kallade studentabonnemang med ibland betydligt bättre pris eller villkor. Nu när skolan startar vill vi tipsa om fellos studentabonnemang som har en bättre kampanj än normalt.

6 månader till halva priset

Många mobiloperatörer försöker locka till sig nya kunder med ett rabatterat pris under en begränsad period. Inte sällan rör det sig om halva priset i 2-3 månader för sedan övergå till ordinarie pris. Fello jobbar också med denna typ av erbjudanden men det som skiljer sig när det gäller fellos studentabonnemang är att rabatten, just nu, gäller i 6 månader. Rabatten, som är 50%, innebär alltså att du får halva priset i ett halvår om du är ny kund hos fello.

Dubbel data på studentabonnemang

Fello har alltid legat bra till rent prismässigt i jämförelse med exempelvis hallon och Vimla. Däremot har du som kund hos fello inte alltid fått lika mycket data på ditt abonnemang som en del andra konkurrenter. Just nu har fello dock kampanj på flera av sina studentabonnemang där du få dubbla mängden data. Exempelvis får du nu hela 70 GB data för bara 107,50 kr per månad om du är student. Ett riktigt bra erbjudande tycker vi.

Till fellos studenterbjudande