Här på Ringabilligt.se har vi fokuserat på de allra billigaste och prisvärda alternativen. Detta har medfört att vissa operatörer inte finns representerade här. Mobiloperatören 3 har varit en av dem. Men nu har vi valt att lägga till ett av deras företagsabonnemang.

Skälet till att vi valt att lägga till ett av 3s företagsabonnemang är enkelt. Det är riktigt bra och prisvärt. 3 har valt att “släppa surfen fri” på ett av deras företagsabonnemang. Detta till en kostnad av 249 kr/mån. Du behöver heller inte binda upp dig. Riktigt bra tycker vi!

Förhoppningsvis kommer detta sätta lite press på andra större mobiloperatörer när det gäller deras prissättning av företagsabonnemang. Tidigare har hallon varit överlägset billigast när det gäller företagsabonnemang. Dock har de inte erbjudit vissa tjänster, exempelvis växel, som för vissa företag är ett krav.

3s val att erbjuda fri surf för bara 249 kr/mån tror vi kan vara starten på en förändrad företagsmarknad där priserna förhoppningsvis kommer att fortsätta pressas nedåt.