Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Malta? Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till den lilla ön.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Malta

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande telefoni till Malta. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Malta
  • Samtal till fastnät i Malta
  • Samtal till mobilnummer i Malta
  • SMS & MMS till Malta

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Malta hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet.

Billigast mobilsamtal till Malta

Ringa till Malta
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,40 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Malta medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,40 kr/min för att ringa till mobiler och 0,44 kr/min till fast telefon i Malta.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Malta hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på Malta

Är Malta ett land du regelbundet besöker? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på Malta.

Observera att Malta faktiskt är ett EU-land vilket innebär att du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för användande av data, samtal etc.

Ring billigt till Malta

Länder nära Malta