Priserna för samtal till Island kan vara värda att jämföra. Här jämför vi alternativen för dig som vill ringa billigt till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Island

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande Island. Vi rekommenderar att du jämför följande för att få bästa överblicken:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Island
  • Samtal till fastnät i Island
  • Samtal till mobilnummer i Island
  • SMS & MMS till Island

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Island hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet.

Billigast mobilsamtal till Island

Ringa till Island
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Island medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Island .

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Island hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på Island

Åker du ofta till Island? Titta i så fall även på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på Island.

Observera att Island ingår i EES-samarbetet vilket innebär att du förhoppningsvis har samma prislista för samtal när du är på Island som du har i Sverige.

Island

Grannländer till Island