Minutpriserna för samtal till Thailand kan vara värda att jämföra innan du väljer ett nytt abonnemang. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till övriga Sydostasien.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser på mobiltelefoni till Thailand

Det är tyvärr inte bara samtal till Thailand som kan kosta dig pengar. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader innan du gör ditt val:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Thailand
  • Samtal till fastnät i Thailand
  • Samtal till mobilnummer i Thailand
  • SMS & MMS till Thailand

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Thailand hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina behov.

Billigast mobilsamtal till Thailand

Ringa till Thailand
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,51 kr/min Telenor 24 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 9,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Thailand medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,51 kr/min för att ringa till mobiler och 0,45 kr/min till fast telefon i Thailand.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Thailand hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Thailand

Är Thailand ett land du gärna besöker när det nalkas semester? Thailand är tveklöst ett av svenskarnas favoritländer och många av oss väljer att spendera flera veckor i landet under vintermånaderna. Är du en av dem så rekommenderar vi dig att titta på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i Thailand.

Ring billigt till Thailand

Thailands grannländer