Priserna för mobilsamtal till Somalia kan vara värda att jämföra. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till Afrika.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser på mobilabonnemang till Somalia

Det är inte bara telefonsamtalen till Somalia som potentiellt kostar dig pengar. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Somalia
  • Samtal till fastnät i Somalia
  • Samtal till mobilnummer i Somalia
  • SMS & MMS till Somalia

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till utlandet hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för just dina behov.

Billigast mobilsamtal till Somalia

Ringa till Somalia
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,95 kr/min Telenor 24 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 9,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Somalia medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,95 kr/min för att ringa till mobiler och fast telefon i Somalia.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Somalia hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Somalia

Har du släkt och vänner i Somalia och ett land du regelbundet besöker? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är i landet.

Somalia

Somalias grannländer