Priserna för samtal till Mexico kan vara värda att jämföra. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till andra länder i Centralamerika.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Mexico

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande telefoni till Mexico. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Mexico
  • Samtal till fastnät i Mexico
  • Samtal till mobilnummer i Mexico
  • SMS & MMS till Mexico

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Mexico hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina specifika behov.

Billigast mobilsamtal till Mexico

Ringa till Mexico
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,84 kr/min Telia 22,50 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 8,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Mexico medan Telia är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,84 kr/min för att ringa till mobiler och 0,34 kr/min till fast telefon i Mexico.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Mexico hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Mexico

Är Mexico ett land du regelbundet besöker? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i Mexico.

Mexico

Grannländer till Mexico