Priserna för samtal till Mexico kan vara värda att jämföra. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till andra länder i Centralamerika.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Mexico

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande telefoni till Mexico. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Mexico
  • Samtal till fastnät i Mexico
  • Samtal till mobilnummer i Mexico
  • SMS & MMS till Mexico

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Mexico hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina specifika behov.

Billigast mobilsamtal till Mexico

Ringa till Mexico
 BilligastDyrast
MobilsamtalHallon 1,84 kr/minTelia 22,50 kr/min
SMSHallon, Fello och Halebop gratisTelenor 8,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Mexico medan Telia är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,84 kr/min för att ringa till mobiler och 0,34 kr/min till fast telefon i Mexico.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Mexico hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Mexico

Är Mexico ett land du regelbundet besöker? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i Mexico.

Mexico

Grannländer till Mexico