Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Kazakstan? Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för övriga utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Kazakstan

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande Kazakstan. Vi rekommenderar att du jämför följande för att få bästa överblicken:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Kazakstan
  • Samtal till fastnät i Kazakstan
  • Samtal till mobilnummer i Kazakstan
  • SMS & MMS till Kazakstan

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Kazakstan hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar dina behov.

Billigast mobilsamtal till Kazakstan

Ringa till Kazakstan
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,45 kr/min Telia 12,50 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Vimla 2,10 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Kazakstan medan Telia är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,45 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Kazakstan.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Kazakstan hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Kazakstan

Åker du ofta till Kazakstan? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från landet.

Kazakstan

Grannländer till Kazakstan