Priserna för samtal och SMS till Kamerun kan vara värda att jämföra. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Kamerun

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande andra länder. Vi rekommenderar att du jämför följande för att få bästa överblicken:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Kamerun
  • Samtal till fastnät i Kamerun
  • Samtal till mobilnummer i Kamerun
  • SMS & MMS till Kamerun

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Kamerun hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet.

Billigast mobilsamtal till Kamerun

Ringa till Kamerun
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,29 kr/min Telenor 24 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 9,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Kamerun medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,29 kr/min för att ringa till mobiler och 1,10 kr/min till fast telefon i Kamerun.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Kamerun hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Kamerun

Är Kamerun ett land du regelbundet besöker? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i landet.