Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Honduras? Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till andra länder utanför Europa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Honduras

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande utlandssamtal. Vi rekommenderar att du jämför följande för att få bästa överblicken:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Honduras
  • Samtal till fastnät i Honduras
  • Samtal till mobilnummer i Honduras
  • SMS & MMS till Honduras

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Honduras hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet.

Billigast mobilsamtal till Honduras

Ringa till Honduras
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,94 kr/min Telenor 24 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 9,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Honduras medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,94 kr/min för att ringa till mobiler och 1,44 kr/min till fast telefon i Honduras.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Honduras hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Honduras

Åker du ofta till Honduras? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Honduras.

Honduras

Grannländer till Honduras