Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Förenade Arabemiraten? Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till Dubai och de övriga sex emiraten.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Förenade Arabemiraten

Prislistorna för samtal, SMS etc till Förenade Arabemiraten kan ibland vara aningen förvirrande. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Förenade Arabemiraten
  • Samtal till fastnät i Förenade Arabemiraten
  • Samtal till mobilnummer i Förenade Arabemiraten
  • SMS & MMS till Förenade Arabemiraten

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Förenade Arabemiraten hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar dina behov.

Billigast mobilsamtal till Förenade Arabemiraten

Ringa till Förenade Arabemiraten
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,09 kr/min Telia 22,50 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 8,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Förenade Arabemiraten medan Telia är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,09 kr/min för att ringa till mobiler och fast telefon i Förenade Arabemiraten.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Förenade Arabemiraten hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Förenade Arabemiraten

Är Förenade Arabemiraten ett land du regelbundet besöker? Då är du inte ensam. Landet har blivit ett alltmer populärt resmål för många svenskar. Inte minst Dubai. Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från landet.

Förenade Arabemiraten

Grannländer till Förenade Arabemiraten