Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Eritrea? Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna och abonnemangen som också har bra priser för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Eritrea

Prislistorna för samtal, SMS etc till utlandet kan ibland vara onödigt förvirrande. Vi rekommenderar därför att jämföra följande eventuella kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Eritrea
  • Samtal till fastnät i Eritrea
  • Samtal till mobilnummer i Eritrea
  • SMS & MMS till Eritrea

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Eritrea hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar dina behov och användande.

Billigast mobilsamtal till Eritrea

Ringa till Eritrea
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,10 kr/min Telenor 24 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 9,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Eritrea medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,10 kr/min för att ringa till mobiler och fast telefon i Eritrea.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Eritrea hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Eritrea

Är Eritrea ett land du regelbundet besöker? Titta i så fall på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i landet.

Eritrea

Grannländer till Eritrea