Ringer du ofta till Egypten? Mobilabonnemangen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal & SMS till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra telefonipriser till Egypten

Prislistor för samtal, SMS etc till övriga länder kan ibland vara en aning förvirrande. Nedan har vi listat det vi anser vara viktigt att titta lite närmare på innan du väljer ett mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Egypten
  • Samtal till fastnät i Egypten
  • Samtal till mobilnummer i Egypten
  • SMS & MMS till Egypten

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Egypten hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina behov.

Billigast mobilsamtal till Egypten

Ringa till Egypten
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,95 kr/min Telenor 19 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 19 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Egypten medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,75 kr/min till fast telefon i Egypten.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Egypten hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på plats i Egypten

Reser du gärna till Egypten och planerar att använda din telefon under ditt besök? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i landet.

Egypten

Grannländer till Egypten