Letar du efter det billigaste eller det enklaste mobilabonnemanget kommer du antagligen inte att först tänka på mobiloperatören A3. Det har dock prisvärda alternativ och erbjuder mer än bara mobilabonnemang.

A3 erbjuder olika former av telekomlösningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. De levererar exempelvis bredbandslösningar till mängder av bostadsrättsföreningar i hela landet. De ansvarar även för företags IT-miljöer och erbjuder mobilabonnemang för företag.

A3s mobilabonnemang

A3 har, utöver bredbands- och företagslösningar, även flera mobilabonnemang riktade mot privatpersoner. De har dock inget eget nät och är en så kallad virtuell mobiloperatör. Istället använder de sig av Telenors nät. Prismässigt ligger de helt ok till även om de inte hör till de absolut billigaste på marknaden. Vi tycker dock att de har ett tillräckligt intressant erbjudande för att jämföras mot de övriga mobilabonnemangen här på Ringabilligt.se.

Som många andra mobiloperatörer erbjuder A3 en mängd olika alternativ när det gäller mängden av data som ingår i abonnemanget. Till nya kunder erbjuder de också ofta en tidsbegränsad rabatt. Och är du över 55 år har de även anpassade seniorabonnemang med lite bättre villkor.

På det stora hela kan A3 definitivt vara ett bra alternativ om du funderar på att byta mobiloperatör. Rent generellt är de billigare än de stora mobiloperatörerna som Telia och Telenor. Men jämför du A3 med exempelvis hallon eller Vimla är de aningen dyrare. En fördel (enligt vissa typer av kunder) de har mot de billigaste alternativen är att du som kund kan nå deras kundservice via telefon.

För vem är A3?

Att A3 erjuder ett bredare urval av telekomtjänster än de billigaste mobiloperatörerna kan passa vissa. De ger dig en möjlighet att ha en och samma leverantör för både bredband och mobilabonnemang vilket många kan tycka är bekvämt. Att de har kundservice via telefon är en annan fördel för vissa. Och jämför du priserna finns det faktiskt möjlighet för dig att spara en del pengar om du idag sitter på ett dyrt mobilabonnemang.